Workshopweekends dichtbij huis

Fotoweekend in Zeeland

Zin om dichtbij huis lekker een weekend te fotograferen en nieuwe dingen te leren? Met onze weekendworkshops dichtbij huis kun je je samen met andere fotografen even helemaal op de fotografie storten. Ieder weekend heeft zijn eigen thema, telt maximaal 8 deelnemers en altijd twee begeleidende fotografen. 

Ontdek de wereld dichtbij met je camera

De wereld dichtbij huis biedt verrassend veel om te fotograferen. De Fotoreizigers nemen je mee naar plekken in Nederland,  of niet al te ver over de grens in België of Duitsland. Naar minder bekende dorpen en streken; of naar onverwachte plekken in steden die je wel denkt te kennen.

Agenda workshopweekends

jun 22 @ 10:00 – jun 23 @ 16:00 Vlissingen
Workshop lange sluitertijden, zwart-wit & nachtfotografie voor fotografen die al wat langer fotograferen en redelijk tot goed bekend zijn met de instellingen van hun camera. Je neemt je statief en ND-filters mee. 4-6 deelnemers |[...]
sep 27 @ 14:30 – sep 29 @ 15:00 Hoeve Euverbraeke, Melsele
Camera-instellingen en compositie in Vlaanderen Aantal deelnemers: 5-8 Begeleiding: Lex van den Bosch en Anton Harfst € 395 incl. 2 overnachtingen op hoeve Euverbraeke Ik meld mij aan Wil je graag van de automatische stand[...]

 

 

Maatwerk

Wil jij graag een eigen workshopweekend met je fotovrienden? De Fotoreizigers maken met alle plezier een programma op maat. Stuur ons een bericht en we nemen snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

error: Content is protected !!