Lange sluitertijden & zwart-wit fotografie aan de Zeeuwse kust | Februari 2020

Workshop lange sluitertijden & zwart-wit fotografie aan de Zeeuwse kust
18 – 20 februari 2020 | plaatsen beschikbaar
4-8 deelnemers
Begeleiding: Anton Harfst & Laurien van den Hoven
€ 415 op basis van een eenpersoonskamer

Fotoworkshop Zeeland boeken

Standplaats Westkapelle

We verblijven tijdens deze workshop in Westkapelle onder de rook van de vuurtoren. Daar waar de Westerschelde uitmondt in de Noordzee domineren wind en water. Het uitzicht is altijd magnifiek. We gaan uitgebreid fotograferen langs en op de stranden van Westkapelle en Vlissingen. We sluiten af met fotosessies in het vissersdorp Colijnsplaat op Noord-Beveland. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met filters en lange sluitertijden, (nacht)fotografie aan zee en zwart-wit fotografie.

Workshop lange sluitertijden

Niveau fotoworkshop

Deze workshop lange sluitertijden & zwart-wit fotografie is geschikt voor fotografen die al wat langer fotograferen en redelijk tot goed bekend zijn met de instellingen van hun camera. Je neemt je statief en ND-filters mee.

Lange sluitertijden met je smartphone
Ben jij een fanatieke smartphone fotograaf? Met goed instelbare smartphones (bijv. Samsung Gallery S7 en hoger) kun je spelen met langere sluitertijden, ND-filters en zwart-wit. Ontdek het tijdens deze workshop aan de Zeeuwse kust.

Programma workshop lange sluitertijden

Dinsdag 18 februari

Fotoweekend ZeelandDe workshop begint ‘s middags om 13 uur. Na de kennismaking en het doorspreken van het programma gaan we fotograferen langs het strand van Westkapelle voor, tijdens en na zonsondergang. Tussen de strandbrekers zetten we ons statief op om de branding te vast te leggen met lange sluitertijden. Daarna zoeken we een lekker (vis)restaurantje op in het dorp. We sluiten deze eerste dag af met een korte fotobespreking.

 

 

 

 

Woensdag 19 februari

Vandaag staan Westkapelle en Vlissingen op het programma. We starten in Westkapelle, waar de dijk, kleine huizen en vuurtoren zich prima lenen om te spelen met zwart-witfotografie. Na de lunch en fotobespreking rijden we door naar Vlissingen. Hier maken we een mooie fotowandeling langs de boulevard en gaan aan de slag met avondfotografie.

Workshop lange sluitertijden

 

Donderdag 20 februari

Fotoweekend ZeelandWe beginnen voor zonsopgang met een fotosessie langs het strand. Zodra de zon op is, gaan we terug naar ons hotel voor het ontbijt en de fotobespreking. We checken uit en rijden via de kust over Walcheren naar Noord-Beveland. Hier maken we stops op Neeltje Jans, langs de dijk en onder de Zeelandbrug. We sluiten het fotoweekend Zeeland af in de haven van Colijnsplaat.