Samenwerkingspartners

Met plezier stellen we onze samenwerkingspartners aan u voor. De vermelde reisorganisaties zorgen ervoor dat wij ons kunnen richten op de inhoud van de fotoreizen en de begeleiding van de deelnemers. De reisagenten zorgen voor de goede logistiek zodat u alle tijd heeft om te fotograferen. Alle organisaties zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen.

Fotograaf Lex van den Bosch is onze samenwerkingspartner als het gaat om de begeleiding van workshops en fotoreizen. We zetten hem in als derde fotograaf bij grote groepen en vervangt ons indien nodig. Vanaf 2018 begeleiden we afwisselend de fotoreizen voor SNP Natuurreizen op de Peloponnesos. 

“Als fotograaf & reisjournalist maak ik artikelen voor outdoorbladen en reisorganisaties, verzorg ik lezingen en schrijf ik reisblogs. Ook begeleid ik sinds tien jaar met veel plezier fotoreizen. Daarbij geef ik niet alleen technische ondersteuning, ook de inhoudelijke kant van het fotograferen komt aan bod. Van huis uit ben ik bioloog en woonde ooit twee jaar in de outback van Namibië, waar ik een safari camp opbouwde aan de Fish River Canyon. Verder geef ik graag een kijkje in mijn eigen keuken als reisfotograaf; wat komt er allemaal bij kijken om een goede reportage te maken? Behalve van mijn werk houd ik van lekker eten, buitensport en een goed gezelschap. Het mag tenslotte ook best een beetje gezellig zijn op reis.”

 

ALADIN_250px

Logo + naam AATSNP-fotoreis

Amsterdam Light Festival