Workshop Nachtfotografie langs de Amsterdamse grachten

Nachtfotografie langs de Amsterdamse Grachten

De eerste stap naar mooie nachtfotografie (praktijk)

Je hebt niet of nauwelijks ervaring met nachtfotografie, maar je wilt er nu echt eens mee beginnen. Je zit met vragen als; wanneer moet je nou een statief gebruiken, hoe moet je je camera instellen en moet je misschien iets doen met je ISO-waarde? In deze basisworkshop nachtfotografie langs de Amsterdamse grachten helpen we je op weg. In een workshop van 2 uur krijg je de basisbeginselen op een gedegen manier uitgelegd op locatie in Amsterdam. Het zwaartepunt in deze workshop ligt op het werken met een goed instelbare camera vanaf statief.

Inclusief handige – digitale – handleiding nachtfotografie

Na afloop van de workshop krijg je van ons een handige tutorial. Zo kun je thuis nog eens rustig nalezen wat je allemaal hebt geleerd in de workshop en waar je ook al weer aan moet denken als je je camera ‘s nachts op een statief zet. Want het is best veel onthouden als je met nachtfotografie aan de slag gaat. Voor je het weet, heb je weer je ISO-instelling op volautomatische stand laten staan als je een nachtfoto vanaf je driepoot wilt schieten. Zet de handleiding op je telefoon en je hebt ‘m bij je als je een volgende keer zelf aan de slag gaat met nachtfotografie.

Locatie workshop nachtfotografie: Amsterdamse grachten

We geven deze praktijkworkshop nachtfotografie langs de Amsterdamse grachten in hartje Amsterdam. Want Amsterdam is prachtig bij nacht, met haar verlichte etalages, spiegelingen in de grachten en voorbijgangers op straat.

Voor wie: Je hebt basisvaardigheden als het instellen van diafragma en ISO – redelijk – in de vingers en je wilt nu nachtfoto’s gaan maken die lukken. Iedereen met een goed instelbare digitale camera is welkom.
Dagen en tijden: zie workshop agenda
Prijs: € 95 | 10 % korting bij samen boeken
Deelnemers: maximaal 6 (twee begeleiders bij 4+ deelnemers)
Inclusief: begeleiding, praktijkdeel nachtfotografie; na afloop sturen we je onze handleiding over de basisbeginselen van nachtfotografie toe.

Wat heb je nodig voor de workshop nachtfotografie langs de Amsterdamse grachten?

Camera, statief, minstens 1 opgeladen reserve-accu (doordat de sluiter lang openstaat, kost nachtfotografie vaak veel stroom), camerahandleiding, paraplu, cameraregenhoes, voldoende geheugenkaartjes.

Ingeplande workshop
€ 95 per persoon
Inclusief handleiding nachtfotografie
Samen boeken
10% korting
Bij gelijktijdige aanmelding van 2 of meer personen
Privé workshop
€ 125 per persoon
Datum naar keuze
error: Content is protected !!