Masterclass Nachtfotografie & Editing

Masterclass nachtfotografie & editing

Masterclass Nachtfotografie & Editing

De basisbeginselen van nachtfotografie heb je wel onder de knie, maar welke behandeling hebben je nachtfoto’s nou nodig om tot een echt aansprekend resultaat te komen? En waar moet je – al tijdens de opname – rekening mee houden? In de masterclass nachtfotografie leer je hoe je hoogwaardige nachtfoto’s kunt maken met een mooie doortekening, een goede balans tussen licht en donker en verbluffend weinig ruis. En dat onder slechte lichtomstandigheden. Zonder nabewerking krijg je dit echter niet voor elkaar.

Zo maak je hoogwaardige, ruisarme nachtfotobestanden!

De masterclass nachtfotografie is dan ook een workshop waarbij opname en afwerking van het beeld met software hand in hand gaan. Na het praktijkgedeelte op straat leggen we tijdens de presentatie stap voor stap uit hoe je tot schone, goed doortekende nachtfotobestanden komt. Thuis kun je de receptuur van de schone nachtfotobestanden nog eens nalezen in de tutorial die je na afloop van de cursus meekrijgt. Om het avondeten hoef je je geen zorgen te maken; tussen het fotograferen en de presentatie over het bewerken van je nachtfoto’s zorgen we voor een maaltijd.

Locatie Masterclass Nachtfotografie & Editing: Hartje Amsterdam en de Pijp

We geven het praktijkgedeelte van deze masterclass nachtfotografie tussen de Groenburgwal en de Grimburgwal. Voor de presentatie verplaatsen we ons met metro 52 in een paar minuten naar de Pijp.

Voor wie: fotografen, amateur of professional, die nachtfotografie beheersen, maar die een stap willen maken in de techniek om mooie, schone fotobestanden te krijgen; je fotografeert in RAW.
Datum: Privé op aanvraag
Tijd: in overleg
Deelnemers: 1-6
Prijs: € 200 | 20% korting bij samen boeken
Inclusief: soep met brood, begeleiding, praktijkdeel nachtfotografie, presentatie over nabewerking, tutorial opname en nabewerking

Wat heb je nodig voor deelname aan deze masterclass?

Camera, statief, minstens 1 opgeladen reserve-accu, camerahandleiding, paraplu, cameraregenhoes, voldoende geheugenkaartjes. Een laptop is niet nodig.

Privé Masterclass
€ 200
Vraag de masterclass aan op een datum naar keuze
Boek je samen met iemand anders een privé masterclass, dan krijg je 20% korting
error: Content is protected !!