Workshops Nachtfotografie Amsterdam

Workshops nachtfotografie Amsterdam: ontdek de kleurrijke wereld van de avond en de nacht

De wintermaanden lenen zich uitstekend voor nachtfotografie: het is vroeg donker en er is leven op straat en in de huizen tijdens het fotograferen. Feestverlichting en de vele lichtfestivals zorgen voor extra sfeer in je foto’s. Reden genoeg om je camera en statief te pakken, je warm aan te kleden en aan de slag te gaan.

Je kunt bij ons kiezen uit vier verschillende workshops nachtfotografie: van beginnende nachtfotografie tot masterclass. Let op: ook voor de basisworkshops gaan we ervan uit dat je weet hoe je iso en diafragma in moet stellen in je camera. Doe je dit nooit, volg dan eerst een workshop camera-instellingen.

Iedere workshop telt maximaal 6 deelnemers. Bij 5-6 deelnemers zijn er twee begeleidende fotografen.

Bij de workshop van 3,5 tot 4 uur zorgen wij voor een lekkere winterse soep.

Alle workshops nachtfotografie in Amsterdam op een rijtje

Workshop Nachtfotografie langs de Amsterdamse grachten
Leuke praktijkworkshop nachtfotografie van 2 uur met statief voor fotografen die niet eerder nachtfotografie hebben gedaan

Basiscursus Nachtfotografie voor niet-ervaren nachtfotografen
Leg een solide basis voor nachtfotografie tijdens deze 3,5 uur durende workshop met nabespreking

Masterclass Nachtfotografie & Editing
Workshop van 4 uur voor fotografen die nachtfotografie beheersen en graag een stap willen maken in de techniek om mooie, schone fotobestanden te krijgen

Masterclass Straatfotografie bij Nacht
Vier uur durende workshop voor gevorderde nachtfotografen die ‘s nachts ook zónder statief willen werken

Wat heb je nodig voor een workshop nachtfotografie?

Benodigdheden: goed instelbare camera, statief (niet voor de masterclass straatfotografie), minstens 1 opgeladen reserve-accu (doordat de sluiter lang openstaat, kost nachtfotografie veel stroom), camerahandleiding (mag ook digitaal), paraplu, cameraregenhoes, voldoende geheugenkaartjes. 

Als je in de winter een workshop nachtfotografie in Amsterdam boekt, zorg dan dat je warm bent aangekleed. Je staat veel stil, vaak ook langs een van de prachtige grachten.

workshops nachtfotografie amsterdam

Combi-voordeel: boek twee masterclasses en ontvang 10% korting

Boek de twee workshops nachtfotografie in Amsterdam voor gevorderde nachtfotografen en je betaalt € 270 in plaats van € 300. Beide masterclasses duren 4 uur en bestaan uit een fotoworkshop en een deel over het bewerken van nachtfoto’s. In de eerste masterclass op 27 december staat fotografie met statief centraal, in de tweede ligt de focus op straatfotografie in het donker. 

error: Content is protected !!