Smartphone Fotoworkshop

Smartphone fotoreis

Smartphone Fotografie: haal het beste uit de camera die je altijd bij de hand hebt

Smartphone fotoworkshop:
Individueel 2 uur voor € 95
Individueel 3 uur € 125 per persoon
Groepsworkshop tot 12 personen (en een tot drie begeleiders) op basis van offerte

Workshop Smartphone Fotografie aanvragen

De workshop smartphone fotografie wordt op aanvraag gegeven. Boek 2 of 3 uur en geef aan waar je mee aan de slag wilt. De workshop wordt ingevuld op basis van de mogelijkheden van jouw smartphone en leerwensen.

Camera-instellingen

Op veel smartphones kun je de camera zodanig instellen dat je foto’s er meteen beter van worden. Denk aan over- of onderbelichten, het verhogen van de iso of het verplaatsen van je scherpstelpunt. Zitten deze instellingen niet standaard op je telefoon, dan zijn hier goede – gratis – apps voor.
Na de smartphone fotoworkshop weet je waar de verschillende instellingen voor zijn ( als je dat nog niet wist) en weet je wanneer je ze kunt gebruiken.

Gebruik je de mogelijkheden van je smartphone camera al? Dan lopen we deze snel door en besteden meer tijd aan compositie en het bewerken van je foto’s.

Lees ook: Handige tips voor smartphone fotografie

Mooie composities met je smartphone

Smartphone fotografie heeft een vlucht genomen dankzij de selfies. Maar met een smartphone kun je zoveel meer. Op basis van waar en wat jij het liefst fotografeert, gaan we tijdens de workshop aan de slag.

Foto’s bewerken en plaatsen op sociale media

Smartphone fotoworkshopZorg dat je foto’s eruit springen op Instagram en Facebook. Met apps als Snapseed en Photoshop Express kun je zorgen dat je foto’s net dat beetje extra krijgen. Met een kader en/of watermerk is ook duidelijk dat de foto’s van jou zijn. We besteden het laatste uur van de workshop aan het bewerken van je beelden.

Gebruik je Lightroom cc dan kun je de foto’s op je telefoon synchroniseren met Lightroom op je pc of laptop. Je hebt dan meteen een backup van je bestanden.

Nog een keer op een smartphone fotoworkshop?

Je kunt met je mobiele camera ook deelnemen aan andere Photothema fotoworkshops en fotowandelingen, bijvoorbeeld de prachtige route door Oud-Amsterdam.

error: Content is protected !!