Fotoreizen op de Peloponnesos Griekenland

Bijzondere ontmoetingen en prachtig fotograferen in de vallei van Sparta

Hoe beter je een gebied kent, hoe makkelijker is het om te weten op welk plekje je waar moet zijn om de mooiste foto’s te maken. Als een gebied dan ook nog eens beschikt over ruige en ongerepte natuur, bijzonder opgravingen, oude verlaten huizen en zeer gastvrije bewoners, dan heb je eigenlijk alle ingrediënten bij elkaar om fantastisch te kunnen fotograferen. Je kunt kiezen uit vier verschillende fotoreizen op de Peloponnesos, van macro tot dramatische landschappen en van urbex- tot reportagefotografie.

Wist jij dat Griekenland met 5000 verschillende soorten bloemen en planten de grootste soortenrijkdom van Europa heeft?

Fotoreizigers Anton en Laurien verpandden in 2008 al hun hart aan Xirokambi en omgeving, woonden er tot 2012, spreken de taal en hebben er nog steeds een heerlijk huis. Fotoreiziger Lex is er inmiddels twee keer geweest, en geniet er met volle teugen. Als bioloog kan hij zijn ei helemaal kwijt in de ruige en rijke natuur.

Fotoreizen op de Peloponnesos 2020

Onderstaande prijzen zijn  op basis van verblijf in een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer en inclusief avondeten (in de verschillende restaurants in het dorp), exclusief vlucht.

Macrofotoreis Peloponnesos
23 – 29 februari 2020 – Garant vertrek
€ 1485

 

Fotoreis Grieks Pasen

Grieks Pasen
15-20 april 2020 – Garant vertrek
€ 1325

Workshop Urban Exploring op de Peloponnesos

Urban Exploring
25 april – 2 mei 2020 – Garant vertrek
€ 1895

Workshop reportagefotografie


Reportagefotografie Olijfoogst
28 november – 4 december 2020
€ 1595

Verblijf in bijzondere accommodatie

Onze fotoreizen op de Peloponnesos hebben Xirokambi als uitvalsbasis; je verblijft samen met 2-3 andere deelnemers in een van de drie huizen die we ter beschikking hebben. Je hebt je eigen kamer en deelt de badkamer. Verder kun je gebruik maken van een gezellige woonkamer en keuken, veranda en/of tuin.  Kostas en Matoula van restaurant Paralia zorgen iedere ochtend voor een heerlijk ontbijt. De huizen liggen vlak bij elkaar op loopafstand van het dorpsplein.

Fotoreizen op de Peloponnesos

Vanaf het Menelaion heb je een prachtig uitzicht over de vallei van Sparta en het Taygetos-gebergte (2400 m.)