Fotoreizen op de Peloponnesos Griekenland

Workshop reportagefotografie op de Pelopnnesos

Bijzondere ontmoetingen, lekker eten, en prachtig fotograferen in de vallei van Sparta

Hoe beter je een gebied kent, hoe makkelijker is het om te weten op welk plekje je waar moet zijn om de mooiste foto’s te maken. Als een gebied dan ook nog eens beschikt over ruige en ongerepte natuur, bijzonder opgravingen, oude verlaten huizen, zeer gastvrije bewoners en heerlijk eten, dan heb je eigenlijk alle ingrediënten bij elkaar om fantastisch te kunnen fotograferen.

Wist jij dat Griekenland met 5000 verschillende soorten bloemen en planten de grootste soortenrijkdom van Europa heeft?

Fotoreizigers Anton en Laurien verpandden in 2008 al hun hart aan Xirokambi en omgeving, woonden er tot 2012, spreken de taal en hebben er nog steeds een heerlijk huis. Fotoreiziger Lex is er inmiddels twee keer geweest, en geniet er met volle teugen. Als bioloog kan hij zijn ei helemaal kwijt in de ruige en rijke natuur.

Fotoreizen Peloponnesos 2019

Onderstaande prijzen zijn voor de reis inclusief vlucht en verblijf in een eenpersoonskamer met gedeelde badkamer. Boek je samen met iemand anders en wil je graag een kamer delen? Geef dan je voorkeur voor twee losse bedden of een tweepersoonsbed aan op het boekingsformulier. Je betaalt hetzelfde tarief als de andere deelnemers, maar je krijgt een ruimere kamer en deelt de badkamer alleen met elkaar.

Macrofotoreis Peloponnesos
30 maart – 5 april
€ 1825

Workshop Urban Exploring op de Peloponnesos

Urban Exploring
13 – 19 april
€ 1895

Nieuwe fotoreis in ontwikkeling: Workshop Dramatische Landschappen
Van 17-23 november begeleidt fotograaf Anton Harfst een workshop landschapsfotografie voor fotografen met ervaring. In deze workshop gaan fotograferen en bewerken hand in hand. De workshop telt 3-4 deelnemers. Interesse? Als je ons een berichtje stuurt, krijg je een email zodra het programma rond is.

Verblijf in bijzondere accommodatie

Tijdens een reis met Xirokambi als uitvalsbasis verblijf je samen met 2-3 andere deelnemers in een van de drie huizen die we ter beschikking. Je hebt je eigen kamer en deelt een badkamer (ieder huis heeft beschikt over twee badkamers). Naast een eigen kamer, kan je gebruik maken van een gezellige woonkamer en keuken, veranda en/of tuin.  Kostas en Matoula van restaurant Paralia zorgen iedere ochtend voor een heerlijk ontbijt. De huizen liggen vlak bij elkaar op loopafstand van het dorpsplein.

Vanaf het Menelaion heb je een prachtig uitzicht over de vallei van Sparta en het Taygetos-gebergte (2400 m.)

error: Content is protected !!