Fotoreis op maat

Wilt u een fotoreis op maat maken met een groep vrienden, familie of de (foto)vereniging? Photothema organiseert maatwerkreizen naar o.a. Griekenland, Marokko en Malta. Ook meerdaagse workshops op een locatie in Nederland of België zijn mogelijk.  In samenwerking met een gerenommeerde reisagent organiseren we de fotoreizen met accommodatie en reisarrangementen naar uw keuze. Fotoreizen op maat zijn beschikbaar als reizen van 3 tot 8 dagen voor maximaal 12 personen. Het aantal deelnemers is mede afhankelijk van de bestemming en de invulling van de reis.

Fotoreis op maat

Aanvragen van een fotoreis op maat

U kunt ons een bericht sturen met uw wensen of het online aanvraagformulier invullen. Via het formulier beantwoord u stapsgewijs een aantal vragen, zodat wij alle informatie hebben om een goed voorstel te maken.

Ideeën fotoreis op maat

Culinaire fotoreis naar de Mani, Griekenland

5 tot 8-daagse reis naar de Mani, waarbij eten, koken en fotograferen optimaal gecombineerd wordt.

 

Fotogeniek Malta

De eilanden Malta en het nabijgelegen Gozo zijn verrassende bestemmingen, waar fotografen zich kunnen uitleven in de steden en dorpen met een Arabisch-mediterrane sfeer. Malta leent zich uitstekend voor een weekendworkshop met uw eigen groep, maar ook een reis van 7-8 dagen is prima mogelijk.  Bent u nieuwsgierig naar een fotoreis naar Malta , bekijk dan de ons programma voor het fotoweekend Valletta.

Fotograferen op een Grieks Eiland

Kythira staat bekend als de geboorteplaats van Afrodite, de godin van de liefde en de schoonheid. In de oudheid werd zij hier vereerd. Het 285 km2tellende eiland ligt op ruim een uur varen van de zuidoostpunt van de Peloponnesos. In het glooiende en gekloofde landschap liggen kleurrijke dorpjes, witte kerkjes en indrukwekkende bruggen als fraaie decorstukken in de natuur. Kythira is een heerlijke bestemming voor een korte of langere fotoreis op maat. Rechtstreeks vliegen naar dit eiland is mogelijk.

Sfeer fotograferen in Casablanca

Met een indrukwekkende moskee aan het water, een ommuurde medina en natuurlijk zijn witte huizen heeft de Marokkaanse havenstad alle ingrediënten voor een boeiende fotoreis. Afhankelijk van uw wensen maken we voor u graag een programma van 3-5 dagen. Zie het voorbeeldprogramma voor de mogelijkheden.

Fotoworkshop Venetië op maat

Samen met (foto)vrienden of familie een paar dagen intensief fotograferen in deze fotogenieke stad. Bekijk het voorbeeldprogramma voor de mogelijkheden.

error: Content is protected !!