Fotocoaching

Wil je serieus aan de slag met fotografie? Wil je je eigen stijl ontwikkelen of ontdekken of je van je hobby je werk wilt en kunt maken? Kies dan voor fotocoaching met Photothema.

Samen met fotograaf Anton Harfst maak je een stappenplan. Je krijgt uitgebreide feedback op je foto’s en specifiek op jou afgestemde opdrachten. Jullie bespreken regelmatig de foto’s en je voortgang. Je kunt kiezen voor coaching op basis van een uurtarief, maar bijvoorbeeld ook voor een intensieve coaching van 3-4 maanden of een traject van ongeveer een jaar. Je bespreekt de foto’s en jouw ontwikkeling op de manier die jij prettig vindt: samen om de tafel, via de telefoon of per mail.

Aanvragen informatie of verkennend gesprek fotocoaching

Mogelijke doelen fotocoaching en fotofeedback
Ontwikkelen en uitbouwen van je eigen stijl
Projectontwikkeling en -uitvoering
Portfolio opbouw
Fotoselectie
Reflectie of ‘sparren’ tijdens opleiding
Gratis startgesprek
Tijdens een eerste gesprek maak je kennis met Anton Harfst en bespreken jullie wat je kennis en ervaring is op het gebied van fotograferen en editen, de apparatuur die je daarbij nu gebruikt, je ontwikkelingsmogelijkheden en doelstellingen. Op basis daarvan én je beschikbare tijd en budget kies je het soort coaching wat het beste bij jouw past.

Welke fotocoaching past bij jou?

Photothema FotocoachingFotocoaching per uur
Fotocoaching op uurbasis is perfect als je advies wilt bij het maken en selecteren van foto’s voor een project, boek of tentoonstelling. Of als je behoefte hebt om af en toe met Anton over je foto’s en fotografie met Anton te sparren. De coaching vindt in principe plaats op de werklocatie van Photothema. Het uurtarief bedraagt € 50* en wordt na afloop van iedere sessie gefactureerd.

Coachingstrajecten
Coachingstrajecten zijn bij uitstek geschikt als je fotografievaardigheden wil ontwikkelen binnen een bepaald tijdsbestek. Een coachingstraject bestaat uit een eerste gesprek (gratis), het opstellen van een stappenplan, tussentijdse besprekingen met feedback op je foto’s en een eindbespreking. Je kunt kiezen voor een compact traject van een kwartaal (ca. 12 uur) of een langer traject van een jaar (ca. 25 uur).

Coaching 3-4 maanden: € 500*
Coaching 10-12 maanden: € 1050*

*Tarief voor particulieren inclusief btw, voor bedrijven exclusief btw

error: Content is protected !!