Workshops landschapsfotografie

Ontdek en fotografeer het Hollandse Landschap

workshops landschapsfotografieDicht bij huis zijn prachtige foto’s te maken. De overvloed aan water in Nederland resulteert in een fascinerend Hollands landschap met polders, brede rivieren, dijken, molens en altijd wel een kerktoren aan de horizon. Fotograaf Anton Harfst neemt je voor de workshops landschapsfotografie mee naar pittoreske locaties met mooie lijnen in het landschap.

Deze workshops zijn in 2018 alleen op aanvraag te boeken.

Amsterdamse Waterleidingduinen Amsterdamse Waterleidingduinen
Met de camera in de aanslag dwalen door de duinen op zoek naar herten, vossen en fotogenieke boomstronken.
Workshop van 3 uur.
Vuurtoren-Paard-van-Marken Marken
Fotowandeling annex workshop landschapsfotografie op het voormalig eiland Marken onder leiding van fotograaf Anton Harfst
workshop landschapsfotografie Zand & Zee
Ga op zoek naar lijnen in het zand, speel met de horizon en fotografeer hoge luchten boven de Noordzee tijdens deze 3 uur durende workshop. Alleen op aanvraag.
Zaanse Schans Zaanse Schans
Fotografeer het waterrijke polderlandschap van Noord-Holland. Workshop op aanvraag.
Zeelandbrug Zeeland & de Deltawerken
Ontdek en fotografeer het indrukwekkende Zeeuwse landschap tijdens de fototrip Zeeland & de Deltawerken. Workshop op aanvraag.

Onderwerpen workshops landschapsfotografie

Tijdens iedere Photothema workshop landschapsschapsfotografie besteden we uitgebreid aandacht aan techniek en compositie. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Compositie: op zoek naar lijnen in het landschap
  • Waar stel je scherp en met welk diafragma?
  • Goed belichten
  • Witbalans
  • Fotograferen tijdens de gouden uren
  • Lenzen en accessoires voor landschapsfotografie
  • Omgaan met de weersomstandigheden

CO2-compensatie

Vervoer heeft een groot aandeel in de wereldwijde uitstoot van CO2. Wij produceren extra CO2 met de fotoreizen en workshops die wij organiseren. Photothema compenseert die extra CO2-uitstoot door de aanplant van bomen via Trees for All. Voor een workshop landschapsfotografie bedraagt de uitstoot een kwart ton CO₂. De compensatie hiervoor is € 1,25 per deelnemer. Dit bedrag is standaard opgenomen in het workshoptarief. Daarnaast heb je zelf de mogelijkheid om te kiezen voor een aanvullende bijdrage voor je eigen uitstoot (zowel de reis naar de bestemming als ter plaatse). Lees meer over Photothema en duurzaamheid.

error: Content is protected !!