Reviews Photothema Fotoreizen

Reviews Photothema fotoreizen

Reacties van deelnemers

Fotoreis Exploring Oman, februari 2014

Beste Anton en Laurien,
Bedankt voor weer een fantastische week fotograferen in het gastvrije Oman. Jullie hebben ons samen met de gids Hamood de meest prachtige plekjes in Oman laten zien.

Fotoreis New York & Niagara Falls, oktober 2015

Intensieve maar afwisselende fotoreis. New York is fantastisch om te fotograferen.
Verblijf in een eenvoudig maar goed hotel en centraal gelegen. Van mij krijgt deze reis  5 sterren.

Fotoreis Casablanca, februari 2016

De reis met jullie was weer een fijne ervaring. Veel geleerd, leuke groep en mooie foto’s gemaakt. Jullie begeleiding was, zoals ik gewend ben, weer prima. Op naar de volgende reis dus !

Fotoreis Grieks Pasen

Op de trappen van Nafplio

SNP-fotoreis van 27 april – 4 mei 2016

 

“Nogmaals hartelijk dank voor de fijne week!”

“Jullie dorp is een beetje ons dorp geworden.”

“In het programma staat dat je Pasen viert met de lokale bevolking, maar nooit gedacht dat dat ook echt zo zou zijn!”

“Het was een fijne vakantie, ik kijk er met veel plezier op terug en de foto’s helpen daar natuurlijk bij. Het uitzoeken etc. wordt nog een flinke klus…  Anton en Laurien, nogmaals hartelijk dank voor jullie belangrijke aandeel in deze geslaagde reis!”

“Nog veel dank voor de geweldige week.”

Fotoreis Nepal, november 2015

“Reis met onvergetelijke resultaten”

Al langer was ik van plan een verre fotostudiereis te maken, om mezelf van amateur meer naar  professioneel fotograaf te ontwikkelen. Via internet kwam ik uit bij de combinatie Photothema/Atma Asia en de reis naar Nepal. Wat deze reis voor mij heel bijzonder heeft gemaakt waren een aantal zaken. Natuurlijk het land zelf, de mensen en hun cultuur en daarbij vooral hoe ze omgaan met tegenslagen (de aardbeving in het voorjaar van 2015 en een energiecrises nog erna). De vitaliteit, vrolijkheid, gastvrijheid en toegankelijkheid van de mensen, ondanks hun vaak lastige situatie, is echt heel bijzonder. De fotografische constructieve begeleiding van Anton en Laurien zorgde ervoor dat ik mijn full frame camera beter heb leren gebruiken met onvergetelijke resultaten. Verder was het met de groep gezellig en zorgde de wijze waarop alles met aandacht en in samenspraak werd ingevuld, dat ik er weer een aantal fotovrienden bij heb gekregen.

Fotoreis Exploring Oman, februari 2017

Een wervelende reis door Oman, vol prachtige highlights om de mooiste foto’s te kunnen maken. Daarbij enthousiast geholpen door het ijzersterke, vakkundige en aandachtige duo: Anton en Laurien.

Ik dank jullie hartelijk voor deze onvergetelijke reis.

Liefs van Marjan

Fotoreis Griekenland, april 2013

Fijne, leerzame week. Zonder gedoe, goed georganiseerd, relaxed etc! Vooral van de belichting veel geleerd. Het ga jullie goed in Amsterdam en Griekenland.

Fotoreis Griekenland, voorjaar 2013

Beste Laurien en Anton, Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme en enorme gastvrijheid! Ik heb er van genoten. En … mijn toestel eindelijk op de M-stand. Ik heb veel kennis en kunde opgedaan. Beslist voor herhaling vatbaar. Hartelijk dank en tot ziens. Marion

Fotoreis Griekenland, mei 2013

Lieve Anton en Laurien, Bedankt dat ik kennis mocht maken met jullie fantastische woonplek qua cultuur, gastvrijheid en de culinaire belevenissen. En natuurlijk jullie foto”lessen” prettig qua commentaar en tips. Ik hoop jullie nog een keer te zien in A’dam. Veel geluk in de toekomst.

Fotoreis Griekenland, mei 2013

Lieve Laurien en Anton,
Het was een hele fijne week. Warm en druk maar daardoor heb ik heel veel geleerd. Jullie hebben veel talenten. Niet alleen geweldige fotografen, maar ook goede leermeesters. De verdeling die jullie samen hebben ingevoerd dient voor velen als voorbeeld. Veel succes in de toekomst, bedankt en tot ziens,

Fotoreis Grieks Pasen, mei 2013

Bedankt voor alle goede zorgen en TIPS tijdens de fotoreis Grieks Pasen! Veel geleerd. Ik zal de ‘veranda’ niet snel vergeten. Wie weet tot ziens in Amsterdam.

Fotoreis Griekenland, voorjaar 2013

Dag Laurien en Anton,
Bedankt voor heel veel gastvrijheid, hartelijkheid, liefde voor de omgeving en alle fototips-indrukken, hoogte en ‘diepte’-punten! Ik heb van alles genoten en hoop nog een keer terug te komen.

Fotoreis Grieks Pasen, voorjaar 2013

BesteAnton en Laurien, Deze week in Griekenland was voor mij een feestje. De rust en de natuur in Xirokambi en de dynamiek in Nafplio waren een mooie combinatie. Dank voor jullie begeleiding. Ik heb veel geleerd van de fotografie en vond het erg gezellig met jullie en de groep. Ik wens jullie heel veel succes en hoop jullie nog eens te ontmoeten! Hartelijke groeten, Susan

Fotoreis op maat, Xirokambi (Griekenland)

Beste Anton en Laurien,
Graag wil ik jullie hartelijk danken voor de geweldige week die ik samen met Joke bij jullie in Xirokambi mocht hebben. Vorig jaar hadden we al zoveel gezien, geleerd en gehoord op de foto-reis van jullie naar de Peloponnesos, maar het blijkt maar weer dat je nooit uitgeleerd bent en dat Xirokambi en omstreken zeer fotogeniek is. Wat is de Peloponnesos toch ontzettend mooi en zo divers met zijn prachtige natuur, kust, opgravingen, dorpjes en bijzonder vriendelijke mensen en heerlijke eten. Met daarbij ook nog eens de geweldige manier waarop jullie alles organiseren en verzorgen, was dit wederom een ontzettend mooie, leerzame en gezellige foto-reis. Hartelijke groet, Annemarie

Fotoreis Griekenland, oktober 2012

Van 20 tm 27 oktober een fantastische week op de Peloponnesos gehad. Met een groepje van zes zeer verschillende amateur-fotografen hebben we op een ontzettend gezellige manier heel veel geleerd, waarbij individuele begeleiding hoog in het vaandel van Anton en Laurien stonden, maar ook de groepsbesprekingen van de foto’s zeer leerzaam waren. Een geweldig opgezette foto-week met al zijn diverse foto-plekken, opdrachten, geweldige eettentjes en gezelligheid! Hartelijke groet, Annemarie

Fotoreis Grieks Pasen, mei 2013

Lieve Anton en Laurien,
Niets is jullie teveel! Voor elk groepslid aandacht en tips op niveau. Jullie laten mensen in hun warde, dat is fijn. Op het gebied van fotografie veel geleerd. Ook geleerd hoe ingewikkeld het kan zijn en wat een geduld je moet hebben voor het juiste shot! Heel fijn dat we in jullie huis mochten bivakkeren, daar hebben we erg van genoten!

Zie jullie in Amsterdam voor verdere professionalisering.

Hartelijke groeten,

Fotoreis Griekenland & individuele workshop, mei 2012

Zojuist terug van anderhalve week optrekken met Anton en Laurien. Eerst twee dagen individueel en daarna een week met een SNP-groep. Anton voor de fotografie en Laurien voor de organisatie: een gouden duo. Ik heb niet alleen weer heel veel geleerd, maar ook lekker gegeten en veel LOL gehad.

Fotoreis Kythira, september 2013

Van 21 t/m 29 september de reis Kythira: eilandfotografie gedaan. Het doel van deze reis was het ontdekken van je eigen stijl. Dit is prima gelukt door het krijgen van opdrachten en het bekijken van elkaars foto’s. Anton en Laurien hebben weer bijzondere en mooie plekken uit gekozen. Dit was inmiddels mijn derde fotoreis met Photothema en ze worden steeds beter.

Fotoreis Kythira (Griekenland), september 2012

Onze fotovakantie op Kythira was buitengewoon. Een prachtig mooi en rustig eiland met een comfortabel, vriendelijk en gezellig hotel. Dagelijks kregen wij van Anton en Laurien bijzondere opdrachten, vooral het leren kijken zodat je foto’s iets gaan zeggen over je eigen stijl. Ook het bekijken van elkaars foto’s en het commentaar hierop was heel leerzaam. Het was een gezellige en leerzame week en met deze groep voor herhaling vatbaar. Groeten,