Masterclass Nachtfotografie & Editing

Amsterdam Light FestivalMasterclass Nachtfotografie & Editing

  • Nachtfotografie met oog op optimale fotobewerking
  • Combi van presentatie & fotoworkshop
  • Maximaal 8 deelnemers

Duur workshop: 3,5 – 4 uur
Voor wie: voor fotografen die ervaring hebben met nachtfotografie en hun RAW-foto’s bewerken
Aantal deelnemers: 4-8
Wanneer:  27.12 en 04.01 – Kijk in de  agenda voor data en beschikbaarheid
Locatie: Marineterrein, Amsterdam

Maak van je nachtfoto’s wonderschone nachtfoto’s door al te weten hoe je ze gaat bewerken terwijl je aan het fotograferen bent. Fotograaf Anton Harfst laat in een duidelijke presentatie zien hoe je nachtfoto’s bewerkt in Lightroom en Photoshop. Hij besteedt daarbij niet alleen aandacht aan het editen, maar juist ook aan wat je gefotografeerd moet hebben, om zo te kunnen bewerken. Na de presentatie ga je samen met Anton de lichtkunstwerken van het Amsterdam Light Festival fotograferen.

Masterclass Nachtfotografie & Editing
€ 125 per persoon
Inclusief het Light Book

Informatie Masterclass Amsterdam Light Festival

Boeken en betalen
Je boekt via het online boekingsformulier en ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en een factuur. Je boeking is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Wij sturen dan meteen de praktische informatie over de workshop.

Minimum aantal deelnemers
De Masterclas gaat door bij minimaal 4 deelnemers. In de agenda staat het aantal beschikbare plaatsen vermeld. Indien er 48 uur voor aanvang van de masterclass onvoldoende boekingen zijn, kun je:
* een masterclass of workshop op een andere dag kiezen
* of je geld terugkrijgen.

Locatie
De Masterclass Nachtfotografie & Editing vindt plaats op het Marineterrein. Tussen de presentatie en de fotoworkshop tussen de lichtkunstwerken op het terrein is er tijd om eten te halen bij de Foodtrucks.

Slecht weer
Bij extreem slecht weer, bijvoorbeeld ijzel, wordt de masterclass geannuleerd en overleggen we met de deelnemers over alternatieve data.

Zelf annuleren**
* Minimaal 48 uur voor aanvang: je ontvangt van ons een vouchercode om een andere workshop te boeken. Deze vouchercode is een jaar lang geldig.
* Annuleer je minder dan 48 uur voor aanvang, dan ontvang je geen restitutie.
** Let op: de annuleringsvoorwaarden van de workshops tijdens het Amsterdam Light Festival wijken af van onze algemene annuleringsvoorwaarden.

Wat mee te nemen
* Instelbare compact, systeem of spiegelreflexcamera met goed opgeladen batterijen
* Statief

Warm aankleden
De tweede helft van de Masterclass ga je samen met Anton Harfst fotograferen tussen de lichtkunstwerken op het Marineterrein. Twee uur ’s avonds in het donker is een redelijk frisse klus. We raden je daarom aan om je warm aan te kleden en vingerloze handschoenen te dragen.