Amsterdam Light Festival: Nachtfotografie voor gevorderden

Amsterdam Light Festival Nachtfotografie

Amsterdam Light FestivalFotoworkshop Amsterdam Light Festival: nachtfotografie voor gevorderden

  • Aan de slag met compositie en effecten van licht
  • Maximaal 8 deelnemers per workshop | 2 begeleiders vanaf 5+ deelnemers
  • Routes langs de Herengracht en op het Marineterrein

Voor wie: Workshop van 2 uurvoor fotografen die bekend zijn met de basisprincipes van nachtfotografie en bekend zijn met de instellingen van hun camera
Aantal deelnemers: 4-8
Wanneer: Van 2 december t/m 20 januari | Zie agenda op deze pagina

Nachtfotografie Amsterdam Light Festival
€ 60 per persoon
€ 5 korting per persoon als je met 2 of meer dezelfde workshop boekt

Amsterdam Light Festival NachtfotografieSpelen met licht
Compositie en spelen met lange of juist korte sluitertijden zijn de onderwerpen die centraal staan in deze workshop nachtfotografie voor gevorderden tijdens Amsterdam Light Festival. We geven deze workshop langs de Amstel en Herengracht en op het Amsterdamse Marineterrein.

Misschien ook interessant voor jou: fotograaf Anton Harfst geeft een Masterclass Nachtfotografie & Editing op het Marineterrein.

Informatie nachtfotografie Amsterdam Light Festival

Boeken en betalen
Je boekt via het online boekingsformulier en ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en een factuur. Je boeking is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Wij sturen dan meteen de praktische informatie over de workshop.

Minimum aantal deelnemers
De workshops nachtfotografie Amsterdam Light Festival gaan door bij minimaal 4 deelnemers. In de agenda staat het aantal beschikbare plaatsen vermeld. Indien er 48 uur voor aanvang van de workshop onvoldoende boekingen zijn, kun je:
* een workshop op een andere dag kiezen
* of je geld terugkrijgen.

Slecht weer
Bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld continue harde regen, ijzel) wordt een workshop geannuleerd. Je ontvangt dan van ons een vouchercode, waarmee je een andere workshop bij ons kunt boeken. Deze voucher is 12 maanden geldig. Bij (kans op) een bui gaan de workshops gewoon door.

Zelf annuleren**
* Minimaal 48 uur voor aanvang: je ontvangt van ons een vouchercode om een andere workshop te boeken. Deze vouchercode is een jaar lang geldig.
* Annuleer je minder dan 48 uur voor aanvang, dan ontvang je geen restitutie.
** Let op: de annuleringsvoorwaarden van de workshops tijdens het Amsterdam Light Festival wijken af van onze algemene annuleringsvoorwaarden.

Wat mee te nemen
* Instelbare compact, systeem of spiegelreflexcamera met goed opgeladen batterijen
* Statief

Warm aankleden
Twee uur ’s avonds langs het water fotograferen is een redelijk frisse klus. We raden je daarom aan om je warm aan te kleden en vingerloze handschoenen te dragen.