Amsterdam Light Festival: Nachtfotografie voor gevorderden

Amsterdam Light Festival Nachtfotografie

Amsterdam Light FestivalFotoworkshop Amsterdam Light Festival: nachtfotografie voor gevorderden

  • Aan de slag met compositie en effecten van licht
  • Maximaal 8 deelnemers per workshop | 2 begeleiders vanaf 5+ deelnemers
  • Routes langs de Herengracht en op het Marineterrein
 Photothema is december 2018 terug met de populaire workshop nachtfotografie tijdens Amsterdam Light Festival. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan een berichtje.

Voor wie: Workshop van 2 uurvoor fotografen die bekend zijn met de basisprincipes van nachtfotografie en bekend zijn met de instellingen van hun camera
Aantal deelnemers: 4-8
Wanneer: Data volgen in najaar 2018
Amsterdam Light Festival NachtfotografieSpelen met licht
Compositie en spelen met lange of juist korte sluitertijden zijn de onderwerpen die centraal staan in deze workshop nachtfotografie voor gevorderden tijdens Amsterdam Light Festival. We geven deze workshop langs de Amstel en Herengracht en op het Amsterdamse Marineterrein.

Informatie nachtfotografie Amsterdam Light Festival

Boeken en betalen
Reserveer je workshop via het boekingsformulier.  Je ontvangt van ons de factuur en het verzoek om het bedrag over te maken naar onze rekening. Na je betaling  sturen we je de informatie over de workshop.

Boeken en betalen met een cadeaubon of kortingscode
Je boekt via het online boekingsformulier en ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en de aanvullende factuur. Je boeking is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Wij sturen dan meteen de praktische informatie over de workshop.

Minimum aantal deelnemers
De workshops nachtfotografie Amsterdam Light Festival gaan door bij minimaal 4 deelnemers. In de agenda staat het aantal beschikbare plaatsen vermeld. Indien er 48 uur voor aanvang van de workshop onvoldoende boekingen zijn, kun je:
* een workshop op een andere dag kiezen
* of je geld terugkrijgen.

Slecht weer
Bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld continue harde regen, ijzel) wordt een workshop geannuleerd. Je ontvangt dan van ons een vouchercode, waarmee je een andere workshop bij ons kunt boeken. Deze voucher is 12 maanden geldig. Bij (kans op) een bui gaan de workshops gewoon door.

Zelf annuleren**
* Minimaal 48 uur voor aanvang: je ontvangt van ons een vouchercode om een andere workshop te boeken. Deze vouchercode is een jaar lang geldig.
* Annuleer je minder dan 48 uur voor aanvang, dan ontvang je geen restitutie.
** Let op: de annuleringsvoorwaarden van de workshops tijdens het Amsterdam Light Festival wijken af van onze algemene annuleringsvoorwaarden.

Wat mee te nemen
* Instelbare compact, systeem of spiegelreflexcamera met goed opgeladen batterijen
* Statief

Bij kans op regen: een zonnekap, regenhoes (of een pedaalemmerzak met treklus, waar je de bodem uit hebt geknipt) en een doek om je lens droog te poetsen indien nodig.

Warm aankleden
Twee uur ’s avonds langs het water fotograferen is een redelijk frisse klus. We raden je daarom aan om je warm aan te kleden en vingerloze handschoenen te dragen.