Amsterdam Light Festival: Nachtfotografie voor beginners

Amsterdam Light Festival Nachtfotografie voor beginners

Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival: Beleef het optimaal met een workshop nachtfotografie

  • Workshop voor beginnende nachtfotografen
  • Enthousiaste beroepsfotografen leren ook jou fotograferen in het donker
  • Maximaal 8 deelnemers per workshop | 2 begeleiders vanaf 5+ deelnemers
  • Met praktische handout
 Photothema is december 2018 terug met de populaire workshop nachtfotografie tijdens Amsterdam Light Festival. Wil je op de hoogte blijven? Stuur ons dan een berichtje.

Voor wie: workshop van 2 uur voor fotografen die niet of nauwelijks bekend zijn met avond- en nachtfotografie, maar wel bekend zijn met de instellingen van hun camera
Aantal deelnemers: 4-8
Wanneer:  data volgen najaar 2018

Maak kennis met nachtfotografie tijdens het Amsterdam Light Festival. Je krijgt duidelijke instructie over het instellen van je camera, gebruik maken van het aanwezige licht, het gebruik van statief en andere manieren om je camera stil te houden.

Nachtfotografie Amsterdam Light Festival, december 2017

Hartelijk dank voor jullie goede zorgen afgelopen woensdag tijdens de workshop.
Ik heb super veel geleerd en genoten van het maken van de foto’s!

Amsterdam Light Festival

We volgen een deel van de WATER-route met lichtkunstwerken op en langs de Amstel.

Amsterdam Light Festival NachtfotografieKun je geen genoeg van Amsterdam Light Festival krijgen? Boek dan na je workshop voor beginners een workshop nachtfotografie tussen de lichtkunstwerken op het Marineterrein!

Praktische informatie

Boeken en betalen
Reserveer je workshop via het online boekingsformulier.  Je ontvangt van ons de factuur en het verzoek om het bedrag over te maken naar onze rekening. Na je betaling  sturen we je de informatie over de workshop.

Boeken en betalen met een cadeaubon of kortingscode
Je boekt via het online boekingsformulier en ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en de aanvullende factuur. Je boeking is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Wij sturen dan meteen de praktische informatie over de workshop.

Handleiding nachtfotografie
Na afloop van de workshop ontvang je per mail een handleiding waarin we de belangrijkste instellingen voor nachtfotografie nog een keer op een rijtje zetten. Handig voor als je zelf nog een keer op pad gaat om nog meer lichtkunstwerken van deze editie van Amsterdam Light Festival te bewonderen.

Minimum aantal deelnemers
De workshops nachtfotografie Amsterdam Light Festival gaan door bij minimaal 4 deelnemers. In de agenda staat het aantal beschikbare plaatsen vermeld. Indien er 48 uur voor aanvang van de workshop onvoldoende boekingen zijn, kun je:
* een workshop op een andere dag kiezen
* of je geld terugkrijgen.

Slecht weer
Bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld continue harde regen, ijzel) wordt een workshop geannuleerd. Je ontvangt dan van ons een vouchercode, waarmee je een andere workshop bij ons kunt boeken. Deze voucher is 12 maanden geldig. Bij (kans op) een bui gaan de workshops gewoon door.

Zelf annuleren**
* Minimaal 48 uur voor aanvang: je ontvangt van ons een vouchercode om een andere workshop te boeken. Deze vouchercode is een jaar lang geldig.
* Annuleer je minder dan 48 uur voor aanvang, dan krijg je niets terug.
** Let op: de annuleringsvoorwaarden van de workshops tijdens het Amsterdam Light Festival wijken af van onze algemene annuleringsvoorwaarden.

Wat mee te nemen
* Instelbare compact, systeem of spiegelreflexcamera met goed opgeladen batterijen
* Statief (heb je geen statief – zonder kan ook!)

Bij kans op regen: een zonnekap, regenhoes (of een pedaalemmerzak met treklus, waar je de bodem uit hebt geknipt) en een doek om je lens droog te poetsen indien nodig.

Nachtfotografie Amsterdam Light FestivalWarm aankleden
Twee uur ’s avonds langs het water fotograferen is een redelijk frisse klus. We raden je daarom aan om je warm aan te kleden en vingerloze handschoenen te dragen.