Amsterdam Light Festival: Nachtfotografie voor beginners

Amsterdam Light Festival Nachtfotografie voor beginners

Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival: Beleef het optimaal met een workshop nachtfotografie

  • Enthousiaste beroepsfotografen leren ook jou fotograferen in het donker
  • Maximaal 8 deelnemers per workshop | 2 begeleiders vanaf 5+ deelnemers
  • Met praktische handout

Voor wie: workshop van 2 uur voor fotografen die niet of nauwelijks bekend zijn met avond- en nachtfotografie, maar wel bekend zijn met de instellingen van hun camera
Aantal deelnemers: 4-8
Wanneer: Van 2 december t/m 20 januari – zie agenda op deze pagina

Nachtfotografie Amsterdam Light Festival
€ 60 per persoon
€ 5 korting per persoon bij boeking voor 2 of meer personen

Maak kennis met nachtfotografie tijdens het Amsterdam Light Festival. Je krijgt duidelijke instructie over het instellen van je camera, gebruik maken van het aanwezige licht, het gebruik van statief en andere manieren om je camera stil te houden.

Amsterdam Light Festival

We volgen een deel van de WATER-route met lichtkunstwerken op en langs de Amstel.

Amsterdam Light Festival NachtfotografieKun je geen genoeg van Amsterdam Light Festival krijgen? Boek dan na je workshop voor beginners een workshop nachtfotografie tussen de lichtkunstwerken op het Marineterrein

Praktische informatie

Boeken en betalen
Je boekt via het online boekingsformulier en ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en een factuur. Je boeking is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Wij sturen dan meteen de praktische informatie over de workshop.

Handleiding nachtfotografie
Na afloop van de workshop ontvang je per mail een handleiding waarin we de belangrijkste instellingen voor nachtfotografie nog een keer op een rijtje zetten. Handig voor als je zelf nog een keer op pad gaat om nog meer lichtkunstwerken van deze editie van Amsterdam Light Festival te bewonderen.

Minimum aantal deelnemers
De workshops nachtfotografie Amsterdam Light Festival gaan door bij minimaal 4 deelnemers. In de agenda staat het aantal beschikbare plaatsen vermeld. Indien er 48 uur voor aanvang van de workshop onvoldoende boekingen zijn, kun je:
* een workshop op een andere dag kiezen
* of je geld terugkrijgen.

Slecht weer
Bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld continue harde regen, ijzel) wordt een workshop geannuleerd. Je ontvangt dan van ons een vouchercode, waarmee je een andere workshop bij ons kunt boeken. Deze voucher is 12 maanden geldig. Bij (kans op) een bui gaan de workshops gewoon door.

Zelf annuleren**
* Minimaal 48 uur voor aanvang: je ontvangt van ons een vouchercode om een andere workshop te boeken. Deze vouchercode is een jaar lang geldig.
* Annuleer je minder dan 48 uur voor aanvang, dan krijg je niets terug.
** Let op: de annuleringsvoorwaarden van de workshops tijdens het Amsterdam Light Festival wijken af van onze algemene annuleringsvoorwaarden.

Wat mee te nemen
* Instelbare compact, systeem of spiegelreflexcamera met goed opgeladen batterijen
* Statief (heb je geen statief – zonder kan ook!)

Nachtfotografie Amsterdam Light FestivalWarm aankleden
Twee uur ’s avonds langs het water fotograferen is een redelijk frisse klus. We raden je daarom aan om je warm aan te kleden en vingerloze handschoenen te dragen.

Eerdere nachtfotografen aan het woord

Workshop nachtfotografie (Amsterdam Light Festival), januari 2017

Afgelopen donderdagavond heb ik de workshop nachtfotografie gedaan. Het thema was het Light Festival langs de Amstel. Eigenlijk wist ik helemaal niets maar Anton heeft alles duidelijk uitgelegd. We begonnen met onze camera in de juiste instellingen te zetten en toen gingen we op pad.Het is echt heel leuk om te doen en al heel snel duidelijk om het op deze manier meteen in praktijk te brengen. Anton had genoeg aandacht en tijd voor iedereen om mee te kijken en nog verder tips te geven. Ik heb het echt heel leuk en leerzaam gevonden. Zo ben ik gisteravond terug naar Amsterdam gegaan om het geleerde verder in praktijk te brengen, te oefenen en gewoon plezier te hebben in het fotograferen. Cis de Klerk

Nachtfotografie – Amsterdam Light Festival

Ook ik heb de workshop nachtfotografie tijdens het Amsterdam Light Festival 2016 gevolgd. Zeer enthousiaste beroepsfotografen leerden zelfs mij de basis van het fotograferen in het donker. Uitermate leuk en leerzaam. Henny Damen

Nachtfotografie – Amsterdam Light Festival

Tijdens het Amsterdam Light Festival 2016 een Workshop Nachtfotografie gevolgd. Anton Harfst gaf enthousiast en kundig allerlei tips en tricks, en leerde mij zo in de praktijk mijn nieuwe camera kennen. Veel geleerd in korte tijd, zeer de moeite waard en een vervolg komt er zeker! Vincent Titulaer

Fotoworkshop Amsterdam Light Festival, december 2015

Even een berichtje om te bedanken voor de (als altijd) weer leuke en
leerzame workshop vanavond. Weer wat bijgeleerd en/of kennis opgefrist! Marijke van Vliet