Amsterdam Light Festival KIDS

Amsterdam Light Festival KIDS

Amsterdam Light Festival

Amsterdam Light Festival KIDS
4-8 kids van 8 tot 14 jaar* | 6 plaatsen beschikbaar
Wanneer: zaterdag 30 december van 17-19.00 uur
Locatie: Marineterrein, Amsterdam
€ 60 per kind

*Voor kinderen onder de 12 wordt verwacht dat er een volwassen begeleider aanwezig is (geen extra kosten).

Wil jij graag in het donker leren fotograferen? Kom dan naar onze speciale workshop nachtfotografie voor Kids op het Marineterrein!

Op het Marineterrein staan allemaal leuke kunstwerken van licht. Soms mag je er alleen naar kijken, maar anderen kun je aanraken of er zelfs inkruipen. Maar hoe maak je hier nu foto’s van? Anton en Laurien laten zien hoe het moet of stellen de camera voor je in zodat je daarna mooie foto’s kunt maken.

Fotograferen in het donker gaat heel goed als je je camera op een statief kunt zetten. Als je zelf geen statief hebt, kijk dan of je er eentje kunt lenen. Hij hoeft niet groot te zijn.

* vereistInformatie Amsterdam Light Festival KIDS

Boeken en betalen
Je boekt via het online boekingsformulier en ontvangt van ons een ontvangstbevestiging en een factuur met het verzoek om binnen twee dagen te betalen. De boeking is definitief zodra de betaling bij ons binnen is. Wij sturen dan meteen de praktische informatie over de workshop.

Minimum aantal deelnemers
De workshops nachtfotografie Amsterdam Light Festival gaan door bij minimaal 4 deelnemers. In de agenda staat het aantal beschikbare plaatsen vermeld. Indien er 48 uur voor aanvang van de workshop onvoldoende boekingen zijn, kun je:
* een workshop op een andere dag kiezen
* of je geld terugkrijgen.

Slecht weer
Bij extreem slecht weer (bijvoorbeeld continue harde regen, ijzel) wordt een workshop geannuleerd. Je ontvangt dan van ons een vouchercode, waarmee je een andere workshop bij ons kunt boeken. Deze voucher is 12 maanden geldig. Bij (kans op) een bui gaan de workshops gewoon door.

Zelf annuleren**
* Minimaal 48 uur voor aanvang: je ontvangt van ons een vouchercode om een andere workshop te boeken. Deze vouchercode is een jaar lang geldig.
* Annuleer je minder dan 48 uur voor aanvang, dan krijg je niets terug.
** Let op: de annuleringsvoorwaarden van de workshops tijdens het Amsterdam Light Festival wijken af van onze algemene annuleringsvoorwaarden.

Wat mee te nemen
* Instelbare compact, systeem of spiegelreflexcamera met goed opgeladen batterijen
* Als je hebt een statief(je)

Amsterdam Light Festival KIDSWarm aankleden
Twee uur ’s avonds  fotograferen is een redelijk frisse klus. We raden je daarom aan om je warm aan te kleden en (vingerloze) handschoenen te dragen.