Fotoworkshop Amsterdam Light Festival

Fotoworkshop Amsterdam Light Festival
In december 2017 zijn we weer terug met onze workshop nachtfotografie tijdens dit bijzondere lichtfestival.
Amsterdam bij nacht is bijzonder, maar er kan altijd een stapje bovenop. Tijdens het Amsterdam Light Festival licht de stad op door bijzondere kunstwerken: drijvende lichtobjecten, verlichte gevels, kleurrijke projecties. Je krijgt tips en uitleg om de verlichte stad goed in beeld te brengen. Heb je een statief? Neem dat dan mee! Fotografen Anton Harfst en Laurien van den Hoven zijn je gids. Minimaal 4, maximaal 8 deelnemers per workshop.

Fotoworkshop Amsterdam Light Festival voor beginners

Duur workshop: 2 uur
Voor wie: workshop geschikt voor fotografen die niet of nauwelijks bekend zijn met avond- en nachtfotografie
Wanneer: zie kalender & op aanvraag

Workshop ALF boeken

Tijdens deze workshop maak je kennis met avondfotografie in een prachtig verlichte stad. Je krijgt duidelijke instructie over het instellen van je camera (diafragma, iso), gebruik maken van het aanwezige licht, het gebruik van statief en andere manieren om je camera stil te houden. De workshop start op de brug bij het Amstel hotel en eindigt bij de Stopera. We volgen een stukje van de route Water Colors met lichtkunstwerken op en langs de Amstel.

Fotoworkshop Amsterdam Light FestivalFotoworkshop Amsterdam Light Festival voor gevorderden

Duur workshop: 2 uur
Voor wie: voor fotografen die bekend zijn met de basisprincipes van nachtfotografie en bekend zijn met de instellingen van hun camera
Wanneer: zie kalender & op aanvraag

Workshop ALF boeken

Compositie, spelen met de fascinerende combinatie van licht en water, het vastleggen van sfeer in zijn de onderwerpen die centraal staan in deze fotoworkshop. Deze workshop volgt de route van de Illuminade op het Amsterdamse Marineterrein. 

Amsterdam Light Festival – Mixed

Naast de specifieke workshops voor beginners en gevorderden, organiseren we ook iedere week een workshop voor alle niveaus. Handig als je graag samen op pad wil, maar de een nog nooit avondfotografie heeft gedaan en de ander wel! We volgen de Water Colours route langs de Amstel (zie workshop voor beginners). Je kunt deze workshop ook aanvragen voor je eigen groepje.

Workshop ALF
€ 60 per persoon
Workshop van 2 uur
Keuze uit beginners, gevorderden of mixed
Kies datum in de kalender
Samen boeken
€ 5 korting per persoon
Workshop van 2 uur
Kies workshop in de kalender
 
Workshop op aanvraag
Vanaf € 90 per persoon
Workshop van 2 uur
Privé workshop voor 1-8 personen
Kies zelf dag en tijd

Fotoworkshop Amsterdam Light Festival op aanvraag

Fotoworkshop Amsterdam Light FestivalPhotothema geeft de workshops ook op aanvraag. Geef tijd en locatie van je/jullie voorkeur via het aanvraagformulier en wij laten snel weten wat de mogelijkheden zijn. De kosten voor een individuele workshop zijn € 150; voor 2-3 personen betaal je  € 110 per persoon en voor 4-8 personen € 90 per persoon.