Aanbiedingen Photothema Nieuwsbrief

Aanbiedingen voor lezers van de Photothema Nieuwsbrief:
van uitnodigingen voor gratis lezerswandelingen en tentoonstellingen tot korting op workshops

Extra uren bij de aanschaf van een jaartraject fotocoaching

Fotocoaching is individuele begeleiding op maat voor zowel amateur- als professionele fotografen. Vaste klanten / lezers van de Photothema Nieuwsbrief ontvangen nu een extra coachingssessie van 2 uur bij het boeken van een jaartraject van 25 coachingsuren.

Verder lezen over fotocoaching

Photothema Lezerswandeling
zondag 19 maart

De eerste Photothema Lezerswandeling van 2017 staat gepland voor zondag 19 maart. Deze keer eens niet in Amsterdam, maar aan de Zeeuwse kust. We gaan samen fotograferen bij laag water aan het strand van Westkapelle en het dorp achter de dijk. We beginnen de wandeling om 11 uur en sluiten af tussen 15.30 en 16 uur. Voorafgaand aan de wandeling verzamelen we in het café van het Poldermuseum (koffie!) en tussen het fotograferen door maken we tijd voor lunch. Deelname is gratis; koffie en lunch zijn voor eigen rekening.

Westkapelle ligt helemaal op het puntje van Walcheren. Daar waar de Westerschelde uitmondt in de Noordzee domineren wind en water. Het uitzicht vanaf de dijk is altijd magnifiek. En het is heerlijk fotograferen tussen de verweerde houten palen bij laag water.

Helaas, de lezerswandeling op 19 maart is vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. 

 

0 comments… add one

Leave a Comment