Fotowandelingen in en rond Amsterdam

Photothema organiseert leuke fotowandelingen in en rond Amsterdam. Je gaat met een fotograaf en krijgt onderweg tips en aanwijzingen voor het maken van mooie foto’s. Op iedere route kom je langs prachtige – fotogenieke – plekken. Een fotowandeling duurt 3-4 uur. Kies voor een ingeplande fotowandeling of vraag een privé-wandeling aan.

  • Kleine groepen met 1-6 deelnemers
  • Persoonlijke begeleiding door een fotograaf
  • Geen minimum aantal deelnemers vereist voor de fotowandelingen in Amsterdam
Fotowandelingen langs het IJAmsterdam langs het IJ
Ga aan de slag met techniek en compositie tijdens onze fotowandelingen langs de IJ-oevers in Amsterdam. Drie verschillende routes van 4 uur.
Fotowandelingen AmsterdamFotowandeling Oud-Amsterdam
Leer mooie, ontroerende of tijdloze foto’s te maken tijdens deze 3,5 uur durende fotowandeling in het oudste gedeelte van Amsterdam. 
 Fotowandeling Amsterdamse WaterleidingduinenAmsterdamse Waterleidingduinen
In een kleine groep aan de slag met techniek en compositie tussen de herten tijdens deze fotowandeling door de duinen. Minimaal 2 deelnemers.
AntonHarfst-Marken-Vuurtoren-Paard-van-Marken_20130729_0226vierkant_01Marken
Ontdek niet-toeristisch Marken tijdens een mooie dijkwandeling en ga aan de slag met lijnen en hoeken in het landschap. 
Minimaal 2 deelnemers.
Agenda fotowandelingenPhotothema Agenda
Bekijk alle ingeplande fotowandelingen en zoek op datum.

Wat is het verschil tussen fotowandelingen en workshops?

In onze fotoworkshops staat het leren van een specifieke techniek of vaardigheid centraal. Praktijksessies worden bijna altijd afgesloten met het bespreken van de foto’s. Tijdens een fotowandeling ga je in meer algemene zin aan de slag met instellingen en compositie. Afhankelijk van de omstandigheden (en je camera en je ervaring) krijg je tips en aanwijzingen hoe je goede foto’s maakt. Er is geen fotobespreking.