Fotoweekend Zeeland

Fotoweekend Zeeland: Fotograferen in weer & wind
23-25 november 2018
4-6 deelnemers
€ 475 op basis van een eenpersoonskamer

Fotoweekend Zeeland boeken

Standplaats Westkapelle

Fotoweekend ZeelandWe verblijven tijdens dit fotoweekend in Westkapelle onder de rook van de vuurtoren. Daar waar de Westerschelde uitmondt in de Noordzee domineren wind en water. Het uitzicht is altijd magnifiek. We gaan uitgebreid fotograferen langs en op de stranden van Westkapelle en Vlissingen. Het weekend wordt afgesloten met fotosessies in het vissersdorp Colijnsplaat op Noord-Beveland. Tijdens het fotoweekend Zeeland gaan we aan de slag met filters en lange sluitertijden, (nacht)fotografie aan zee en zwart-wit fotografie.

Niveau fotoweekend Zeeland

Dit fotoweekend is geschikt voor fotografen die al wat langer fotograferen en redelijk tot goed bekend zijn met de instellingen van hun camera. Je neemt je statief en ND-filters mee.

Programma fotoweekend Zeeland

Vrijdag 23 november

Fotoweekend ZeelandHet fotoweekend begint ’s middags om 14.30 uur. Na de kennismaking en het doorspreken van het programma gaan we fotograferen langs het strand van Westkapelle voor, tijdens en na zonsondergang. Daarna zoeken we een lekker (vis)restaurantje op in het dorp. We sluiten deze eerste dag af met een korte fotobespreking.

Zaterdag 24 november

Vandaag staan Westkapelle en Vlissingen op het programma. We starten in Westkapelle, waar de dijk, kleine huizen en vuurtoren zich prima lenen om te spelen met zwart-witfotografie. Na de lunch en fotobespreking rijden we door naar Vlissingen. Hier maken we een mooie fotowandeling langs de boulevard en gaan aan de slag met avondfotografie.

Fotoweekend Zeeland

 

Zondag 25 november

Fotoweekend ZeelandWe beginnen voor zonsopgang met een fotosessie langs het strand. Zodra de zon op is, gaan we terug naar ons hotel voor het ontbijt en de fotobespreking. We checken uit en rijden via de kust over Walcheren naar Noord-Beveland. Hier maken we stops op Neeltje Jans, langs de dijk en onder de Zeelandbrug. We sluiten het fotoweekend Zeeland af in de haven van Colijnsplaat.